Keep IT Mobile
Industrii

Gasesti ce ai nevoie…

Industrii.

Petrol si gaze

Pentru companiile din industria de petrol si gaze, nevoia de mobilitate a crescut odata cu cresterea gradului de complexitate al proceselor dar si odata cu extinderea campurilor petroliere in zone greu accesibile.

Activitatile de mentenanta predictiva si preventiva au redus la minim durata de stationare pentru reparatie a utilajelor industriale. Pentru obtinerea rezultatelor scontate, executantii din teren au nevoie de istoricul lucrarilor anterioare intr-o maniera cat mai rapida si facila. Astfel, tehnologia mobila a devenit un must-have in aceste zone.

Keep IT Mobile ofera solutii specifice mediilor industriale cu grad ridicat de risc, testate si certificate de catre producatorii de echipamente agreati.

Catre ce zone operationale adresam solutiile de mobilitate?

 • Service si Mentenanta echipamente si instalatii
 • QHSE, Inspectii, Audituri
 • Lant Logistic
 • Sonde productie petrol
 • Sonde productie gaz
 • Productie echipamente petroliere
 • Productie instalatii rafinare
 • Rafinarii
 • Prospectiuni

Produse aferente:

KIM CMMS

Solutie software de management al lucrarilor de mentenanta

KIM Firefighting

Sistem de management al echipamentelor PSI

Energie

Energia a fost, este si speram sa ramana principala preocupare a oamenilor. Atat timp cat supravietuim, este datoria noastra sa intoarcem naturii macar o parte din cat consumam. Si asta se poate realiza investind in oamenii care sunt responsabili de intregul lant energetic.

Investitia presupune tehnologie noua, controlul optim al resurselor si responsabilizarea omului. Un ajutor important pentru a obtine aceste lucruri il ofera solutiile software personalizate. Utilizand solutii software, se poate face diferenta intre:

 • A produce eficient si a produce cu impact major asupra mediului
 • A consuma optim si a risipi.

Sustinem sectorul energetic dezvoltand solutii software de mobilitate, menite sa optimizeze fluxurile zilnice, inca din prima zi de utilizare.

Energia solara – este o energie care ia amploare si se integreaza in domenii din ce in ce mai variate. Pana acum a schimbat in bine viata multor comunitati care nu beneficiau de electricitate. Intretinerea instalatiilor solare termice si fotovoltaice nu este o munca laborioasa insa trebuie realizata cu constiinciozitate. Cu ajutorul solutiei KIM CMMS statusul fiecarui panou solar poate fi trimis rapid din teren, impreuna cu poze realizate la fata locului.

Energia prin cogenerare – mentenanta motoarelor pe gaz natural sau biogaz presupune interventii cu tehnicieni specializati chiar de catre producator, orice actiune realizata fara avizare putand duce la avarierea echipamentului. Solutia KIM CMMS ofera tehnicienilor, implicati in activitatea de mentenanta, acces rapid la date critice pentru a se putea lua decizia corecta la fata locului.

Hidroenergia – fiind energia care profita cel mai mult de pe urma naturii, este si cea care furnizeaza cea mai mare parte de electricitate si intreruperile de functionare trebuie sa fie cat mai scurte. Mentenanta echipamentelor atat de diversificate trebuie realizata cu strictete. Astfel, solutia KIM CMMS este o unealta potrivita pentru administrarea acestor operatiuni, in cadrul carora informatiile trebuie sa fie corecte si sa circule cu rapiditate, pentru evitarea nefunctionarii hidrocentralei pe o durata prea mare de timp.

Energia eoliana – indiferent ca sunt amplasate pe uscat sau pe mare, turbinele eoliene au nevoie de atentia permanenta a echipelor tehnice care le asigura mentenanta. Este intr-adevar o munca dificila pregatirea interventiei la eolienele amplasate pe mare. Insa in cazul ambelor tipuri de amplasari solutia KIM CMMS va optimiza utilizarea resurselor implicate in mentenanta.

Produse aferente:

KIM CMMS

Solutie software de management al lucrarilor de mentenanta

Retail

Companiile de retail cauta astazi beneficii tangibile, cum ar fi: reducerea rupturilor de stoc, managementul eficient al depozitelor, disponibilitatea la raft a produselor, lansarea mult mai rapida a promotiilor, date centralizate pentru facturare, introducerea tehnologiilor de identificare prin radio-frecventa.

Inventarierea articolelor de la raft a devenit un proces costisitor pentru retaileri. Solutia software KIM Inventory vine in intampinarea acestor nevoi automatizand procesul de inventariere, oferind nu doar trasabilitate dar si o imagine reala a stocului la orice moment.

Relatia cu clientii va reprezenta intotdeauna un element strategic al unei companii de retail. Solutiile KEEP IT MOBILE de tip CRM (Customer Relationship Management) isi propun atingerea unor obiective precum:

 • Eficientizarea, respectiv centralizarea modului de interactionare cu clientii din showroom-uri
 • Prin utilizarea modului centralizat de obtinere al datelor in forma mobila cu ajutorul tabletelor media, lucratorul comercial va putea raspunde asteptarilor, respectiv intrebarilor cheie (stoc,informatii produs,etc) ale clientilor intr-o maniera eficienta si rapida;
 • Self-information pentru clienti prin etichetare cu coduri QR;
 • Uniformizarea, respectiv controlarea informatiilor cu caracter comercial oferite clientilor din showroom-uri;
 • Centralizarea informatiilor despre obiectele returnate;
 • Reducerea timpilor alocati pentru training catre lucratorii comerciali.

Produse aferente:

KIM Inventory

Solutie de inventariere articole/mijloace fixe

Logistica

Solutiile de tip WMS (Warehouse Management System) isi propun sa tina intreaga evidenta miscarilor de stoc dintr-un lant de depozite.

Keep IT Mobile propune solutia KIM WMS ce este adaptabila pe orice terminal mobil (Windows sau Android).

Produse aferente:

KIM WMS

Solutie de management al depozitelor

Distributie

Intr-o epoca a vitezei, obtinerea informatiilor in timp real este cruciala pentru orice afacere. Tehnologia aplicata corect faciliteaza schimbul de informatii, cu efecte imediate in reducerea costurilor. Productivitatea agentilor de vanzari este un factor determinant in atingerea obiectivelor strategice ale unei companii de distributie.

Solutiile Keep IT Mobile de tip SFA (Sales Force Automation) automatizeaza procesul de vanzare obtinandu-se astfel nu doar loializarea clientilor dar si reducerea timpilor si a costurilor operationale.

Produse aferente:

KIM SFA

Solutie de automatizare a fortei de vanzari

Industria metalurgica

Datorita cererii tot mai diversificate de componente metalice, producatorii din industria metalurgica au nevoie de identificarea si gestionarea rapida a materialelor prelucrate. Keep IT Mobile a dezvoltat si implementat solutii specifice cu coduri de bare rezistente la temperaturi de pana la 1000 grade Celsius.

Pentru urmarirea productiei, Keep IT Mobile propune solutii inovative bazate pe tehnologii precum RFID sau NFC, astfel incat fiecare componenta va avea asociat cate un identificator (cip) pe intreg lantul de productie.

Produse aferente:

KIM MRP

Solutie de planificare si urmarire a productiei