Keep IT Mobile
Despre Noi

Keep It Mobile.

Despre.

„Perfectiunea este atinsa nu atunci cand nu mai este nimic de adaugat, ci cand nu mai este nimic de inlaturat.”
Antoine de Saint-Exupery

„Filosofia cu care am pornit la drum are la baza un principiu foarte clar…SIMPLITATE. Printr-o analiza empirica a mediului de afaceri global, s-a constatat ca nu exista solutie universal valabila care sa raspunda tuturor nevoilor unei organizatii. Din acest motiv, solutiile noastre isi propun sa atinga nevoi punctuale ale companiilor, cu rezultate cuantificabile pe termen scurt.”
CEO, Vicentiu Corbu

K

Misiune

Nascuti in tehnologii Microsoft, utilizand cele mai bune practici si metodologii in procesele de analiza, design, dezvoltare si testare, ne propunem sa oferim clientilor nostri nu doar un furnizor de solutii IT, dar si un partener serios, stabil si de incredere.

K

Viziune

Tehnologia nu reprezinta intotdeauna raspunsul, de aceea obiectivul nostru principal consta in intelegerea cat mai detaliata a nevoilor unei organizatii.Pornind de la aceasta premisa, prin solutiile noastre incercam sa abordam o nevoie si nu un produs.

K

Valori

Dispunem de Flexibilitate si usurinta in cooperare. Suntem mereu deschisi la sugestii, provocari, idei. Puntem intotdeauna accent pe calitate si corectitudine. Aceste sunt valorile pe care ne bazam.

Certificari

Iti oferim

Analiza business

Analiza proceselor de business si fluxurilor operationale ale clientului reprezinta etapa in care sunt definite nevoile si asteptarile beneficiarului. Intelegerea aprofundata a acestora dar si experienta altor modele de business similare vor genera intotdeauna solutiile potrivite.

Arhitectura software

Crearea arhitecturii unui sistem software presupune intelegerea foarte detaliata a nevoilor clientului, alegerea tehnologiilor potrivite pentru minimizarea costurilor de productie si maximizarea beneficiilor clientului. Un arhitect cu experienta dovedita va alege intotdeauna pachetele de librarii cele mai potrivite nevoilor clientului.

Dezvoltare software

Serviciile de dezvoltare software urmeaza practici si metodologii moderne, astfel incat orice modul dezvoltat trece printr-o serie de etape de testare si documentare, fiind asigurata nu doar functionarea dar si calitatea codului introdus.

Suport si mentenanta

Respectarea cu rigurozitate a tuturor etapelor din cliclul de viata al unui proiect, ofera echipei de suport uneltele necesare pentru a raspunde in timp util exigentelor clientilor.